PMS-Förbundet | Verksamhet
147
page-template-default,page,page-id-147,page-child,parent-pageid-86,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Verksamhet 2020

Det är våra styrelsemedlemmar plus några andra ideella själar som tillsammans arbetar inom PMS-förbundet. Nu är vi i full gång med att planera och organisera verksamheten för 2020 och framåt. Med det har vi satt ihop (och snickrar även på fler) arbetsgrupper för verksamhetens olika områden. Vi söker även ständigt efter relevanta samarbetspartners, på olika plan.

Aktuella arbetsgrupper listas här inom kort.

Vill du vara med och bidra som ideell i en arbetsgrupp eller vill du engagera dig/samarbeta med förbundet på annat sätt? Maila oss dina skills och idéer – styrelsen@pmsforbundet.se!

Verksamhetsplan för 2015

En uppdaterad verksamhetsplan för 2020 publiceras inom kort!

Hemsida och media
– Jobba med förbundets hemsida www.pmsforbundet.se.
– Skapa ett forum till hemsidan.
– Ta fram en app.
– Samarbeta med våra systerorganisationer i andra länder.
– Samverka med andra patientorganisationer.

Information och utbildning
– Arrangera studiecirklar i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.
– Sammanställa en lista över läkare/läkemedelsföretag som arbetar med PMS.
– Skapa en PMS-märkning (för företag).
– Göra en folder/bok om PMS.

Events och mötesplatser
– Arrangera PMDD Awareness Month i april år 2015 (efter vår amerikanska systerorganisation NAPMDD:s initiativ).
– Skapa lokalavdelningar (i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan).
– Skapa anhörigforum.
– Arrangera seminarium.